Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

hvordan krølle med rettetang

Heihei bloggen Her er den nye videobloggen her viser jeg hvordan man kan flette håret fra øre til øre. Med dette trikset får du myke krøller over natten.

Hvordan Krolle Haret Med En Rettetang Youtube
Hvordan Krolle Haret Med En Rettetang Youtube

Kommer til å prøve å legge inn en video i uka eller noe sånn.

. Krøll seksjoner som er omtrent to fingre brede. Del håret i seksjoner og begynn å krølle fra undersiden. Du bør IKKE krølle dit hår uden at forberede håret. Å krølle med krølltang eller rettetang er fungerer best for krøller som bare skal vare en dag eller en kveld det passer dårlig for krøller.

Men jeg vil gjerne at dere skal skrive hva dere syns om videoen som kommentar. Hvordan varer krøllene mer enn bare en dag. Hvilken hund passer for meg. Spray håret med et varmebeskyttende produkt før du begynner.

Hvis du ofte har dårlig tid om morgenen så bør du vite at det er faktisk ganske enkelt å krølle håret mens du sover. Vi har derfor lavet en guide så du fremover kan lave krøller med dit glattejern. Slik gjør du det. Slik lager jeg enkle krøller ved hjelp av rettetang og noen få hårprodukter.

Livet mitt Mote og skjønnhet Helse Underholdning Samliv Pluss. HttpsdefinenoThis movie shows how t. Hvordan vrir jeg tangen for å få krøller. Det rørende er at jeg ikke vet hvor gammel du er.

- Start med å preppe og beskytte håret. Det finnes også mange videoer på YouTube med forklaring på hvordan du bruker en rettetang for å krølle håret. Metoden jeg bruker til å krølle håret med en rettetang gjør stylingen så utrolig mye enklere - dette fungerer. Det er derfor viktig at du kjøper en bra som beskytter.

Vi nævnte tidligere at en af de vigtigste ting inden du går i gang med at krølle hår er at forberede dit hår til det. Cecilie viser deg hvordan du lett lager vakre krøller med rettetang. Men jeg vil jo ikke ødelegge håret mitt med rettetang. Med ovenstående tricks tager det mig under 10 minutter at krølle hele håret mens krøllerne holder indtil næste gang jeg vasker hår bevares afhængigt af hvordan jeg lige får sovet på dem.

En blød knold er god. Charlottehansencharlotteshansen Saadia Whiteheadsaadiawhitehead andrineandrinelovberg Ane Nordfjærnanenordfjern Amalie Mauamalie_mau. 5 tips for deg som skal kjøpe beste rettetang. I hvilken retning skal jeg holde tangen.

I dag kan du både glatte krølle og bølge håret med tangen. Lottabody kan dessverre ikke tilføres når en krøller håret med krølltang eller rettetang da håret må være helt tørt når man bruker disse. Onsdag forsettet vi med klippeformen den skulle vi klippe minst to ganger og etter vi ble ferdig med og klippe den måtte vi. Dette for å beskytte og tilføre håret fuktighet slik at det ikke blir tørt.

Slik lager du høstens fineste bølger - med rettetangen. Watch popular content from the following creators. Det er helt klart enklest å jobbe med en rettetang. Følg meg på so.

Som alltid når du skal style håret med varme anbefaler frisørene at du gir håret en god dusj med varmebeskyttende spray. Steg-for-steg guide til hvordan du enkelt kan krølle håret ditt med rettetang. Noen enkle tips når du skal krølle håret med rettetang. Start fra toppen og dra tangen sakte langs håret mens du vrir den litt.

Med denne high tech-rettetanga og den rette teknikken får du enkelt til beach waves til hverdags eller elegante krøller til fest. Nyhetsbrev få med deg det siste. Hilsen Kvinnelig krølle Kjære Krølle. Tenk på at det sliter en del på håret når du bruker en rettetang.

Du kan bruke en varmebeskyttende spray eller et annet varmebeskyttende produkt. Hvordan skal jeg kle meg etter krøllene. Men noen ting er greit å huske på hvis man skal bruke rettetang både til krøller og retting av hår. Hyppig bruk av rettetang eller krølltang kan gi slitasje på håret.

Discover short videos related to krølle hår med slettetang on TikTok. Hvordan lage superfine krøller med rettetang selv fyp. For å gå rett på krøllingen spol til 0115 Vi brukte GHD rettetang som er egnet til å krølle håret med. La produktet tørke før du begynner krøllingen.

Rettetang kalles også for stylingtang i og med at vi ikke bare retter ut håret med den lengre. Det er litt den samme teknikken som når du krøller et gavesnøre med saks. Hun er en av våre ansatte her på Lagunen og deltager i årets Miss Norway konkurranse. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Hvordan laver man så krøller med et glattejern. Og gjerne hva dere vil ha og hva dere ikke vil ha. Hvordan kan jeg se proff men samtidig krøllete ut. Slik får du fine krøller.

Vi liker at tangen kommer med en varmehanske. Cecilie viser deg hvordan du lett lager vakre krøller med rettetang. Dessuten er det ikke alle som har tid til et omfattende hårrituale hver eneste dag. Akkurat nå er vi veldig glad i Kérastase Nectar Thermique som er en pleiende krem som kurer håret når det.

Veldig grei å få til og gir deg samtidig en litt mer pyntet look. DU KAN ENKELT KRØLLE HÅRET MED RETTETANG Det er ikke alltid man trenger mange forskjellige elektriske hårverktøy i skuffen du kommer ganske langt med en rettetang den kan både rette ut og krølle håret. Hvordan krølle håret med rettetang. Vi heier selvfølgelig på henne.

Det er ingen hemmelighed eller nyhed at du kan bruge et glattejern til at krølle dit hår med. Du kan enten vælge at bruge en varmebeskyttende spray som vi nævnte foroven eller en spray til krøllet hår. Hold deg oppdatert med. I denne filmen viser vi hvordan du enkelt lage løse krøller ved hjelp av rettetang.

Alligevel er der utrolig mange der bruger glattejernet til at krølle deres hår med på en helt forkert måde. Hadde vi et liten kurs som het hvordan bruke rettetang der fikk vi lærer litt forskjellig rettetang teknikker som retting forskjellige krølle teknikker med rettetang og basic hvordan vi retter håret. Klem rettetangen rundt håret ved roten vri tanga enten 180 eller 360 grader og dra den langsomt ut lengden av håret. Bli bedre kjent med Define her.

Kroller Med Rettetang Min Go To Frisyre I Kaja Marie Youtube
Kroller Med Rettetang Min Go To Frisyre I Kaja Marie Youtube
Hvordan Krolle Haret Med Rettetang Youtube
Hvordan Krolle Haret Med Rettetang Youtube
Sa Lett Kan Du Lage Kroller Med Rettetang
Sa Lett Kan Du Lage Kroller Med Rettetang
Kroller Med Rettetang Fine Beach Waves Med Rettetang
Kroller Med Rettetang Fine Beach Waves Med Rettetang
Kroller Med Rettetang Fine Beach Waves Med Rettetang
Kroller Med Rettetang Fine Beach Waves Med Rettetang

Posting Komentar untuk "hvordan krølle med rettetang"